Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.12.09. - csütörtök, Natália napja van.

Belföldi hírek

Új központtal bővült a Magyar Posta

2021. október 28. 14:06
Új központtal bővült a Magyar Posta

Nagykanizsán építette fel legújabb logisztikai központját a Magyar Posta.

Nagykanizsán hozta létre legújabb logisztikai központját a Magyar Posta, amely egy mindeddig magánkézben lévő ipari területet vásárolt meg, hogy létrehozza új telephelyét az országban. Az ipar terület közel 6000 négyzetméteren terül el, a helyszínen pedig egy 2500 négyzetméteres logisztikai csarnokot épít fel a Magyar Posta. A beruházás várhatóan 2022-ben valósul meg és közel 100 új munkahely létrehozását is jelenti.

 

A logisztikai központ Nagykanizsa északi ipari parkjában épül meg, a csarnok terve pedig még az idén elkészül, így januárban el is indulhat az építkezés. A logisztikai központban főként a csomagküldemények feldolgozását fogják végezni a munkavállalók. A beruházás 2022. végén érhet véget.

 

Az új csarnokban a csomagok feldolgozását végzi majd a Magyar Posta

 

Nagykanizsán ez már nem az első nagyberuházás az elmúlt 10 évben. Az elmúlt években telepedett le a városban a DAB, amely egy szivattyúkat gyártó olasz vállalat, továbbá javítóintézetet és Készenléti Rendőrségi épület is kivitelezésre került, amelyek mind-mind több 100 munkahelyet teremtettek a városban.

 

A Magyar Posta azért Nagykanizsát választotta legújabb beruházása helyszínéül, mert több nagy forgalommal rendelkező út találkozásánál fekszik, ezért vonzó helyszín az ehhez hasonló logisztikai beruházásokhoz.

 

Forrás: MTI, Magyar Posta
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu