Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.07.19. - péntek, Emília napja van.

Belföldi hírek

Új kormány, új struktúra, új kormánytagok

2018. április 12. 14:12
Új kormány, új struktúra, új kormánytagok

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter közölte: új kormányzás lesz, jelenetős részben új struktúrával és jelentős részben új szereplőkkel.

Magyarország döntött, az emberek megjelölték, mi a választás legfontosabb kérdése, ezáltal pedig a következő négy év legfontosabb kérdései is: a bevándorlás és a nemzeti szuverenitás megvédése - fejtette ki a miniszter. Ezért a kormány az eddigi rendben befejezi a munkáját, a miniszterelnök pedig szerdán megkéri a kabinet tagjait: készítsék el az elmúlt időszak lezárását és az átadás-átvétel dokumentációit - folytatta.

 

Új kormány, új struktúra, új kormánytagok

Orbán Viktor már dolgozik az új kormánystruktúrán és feladatmegosztáson

 

"Ha nem akarunk migrációt - és az emberek úgy döntöttek, hogy ők akarják eldönteni, kivel élnek együtt -, akkor nekünk azt is meg kell mondanunk, hogyan kezeljük a népesedés kérdését" - mutatott rá, egy még erőteljesebb, még határozottabb családközpontú politikát tartva szükségesnek. A miniszterelnök már dolgozik az új kormánystruktúrán és feladatmegosztáson, amelyhez a kormánypártok elnökségétől megkapta már a felhatalmazást, és amelyet a parlament elé terjeszt majd annak megalakulása után.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu