Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.25. - Saturday, Orbán napja van.

Belföldi hírek

Új kampányt indít a kormány

2017. July 02. 11:32
Új kampányt indít a kormány

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára közölte, hogy a nemzeti konzultációban felmerült témák mentén új kampányt indít a kormány, ennek részeként új közterületi plakátokat is közzétesz.

Az államtitkár kifejtette, hogy bár a konzultáció lezárult, az abban foglalt kérdésekről továbbra is intenzív vitákra számít a kormány, mint az illegális bevándorlás, ezzel együtt a betelepítési programok kérdésében. Kitért arra, hogy a plakáttörvény vitájában volt olyan javaslat, amely a kormánynak is megtiltotta volna a plakátok közzétételét kampányidőszakon kívül, az ellenzéki pártok azonban egységesen elvetették ezt az előterjesztést, így a kormány a jövőben is él majd a közterületi plakátolás lehetőségével.

 

Új kampányt indít a kormány a nemzeti konzultáció alapján

A nemzeti konzultációban a 99 százalékos egyetértés erős politikai támaszt jelent 

 

A nemzeti konzultációban a 99 százalékos egyetértés erős politikai támaszt jelent majd a tárgyalásokon - tette hozzá Dömötör Csaba. Emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is felhívta a figyelmet, hogy Európa egységét ma az illegális bevándorlás mellett az feszegeti, hogy Brüsszel Európája vagy a nemzetek Európája felé tartunk. A kormányfő kiemelte: Európa jövőjéről csak Európa dönthet, ezen az Európán pedig mi nem Brüsszelt és az európai vezetőket értjük, hanem az európai polgárok közösségét.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu