Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.18. - csütörtök, Ilona napja van.

Belföldi hírek

Új gyáregységet adtak át Székesfehérváron

2021. augusztus 28. 12:00
Új gyáregységet adtak át Székesfehérváron

Átadták a Continest Technologies Zrt. új gyáregységét Székesfehérváron.

Elkészült a Continest Technologies Zrt. új gyára. A gyár egy 680 millió forintos beruházás keretein belül került kivitelezésre és 40 új munkahelyet teremt a városban. Az új üzemben évente több mint 2000 konténert lesz képes gyártani a cég.

 

A vállalat konténereit egyre több iparágban használják. Az egészségipar és a rendezvényipar mellett már a védelmi iparban is fontos szerepet játszanak. A Continest Izraelbe is exportálja őket, bunkerként használják a menedéket keresők.

 

A hazai fejlesztésű konténerek akár ideiglenes szállásként, irodaként, vagy raktárként is felhasználhatók. A cég tavaly a fővárosban csupán pár óra hossza alatt volt képes telepíteni és üzembe helyezni egy olyan mintavételi pontot, amelyet konténerekből alakítottak ki.

 

Az átadón Szijjártó Péter is részt vett

 

A Continest a hazai és a nemzetközi piacnak is fontos szereplője. Az összecsukható konténereket fejlesztő cég csupán 5 éve kezdte meg működését, de mára világszerte nagy elismertséget szereztek.

A Continest a Kecskeméti Repülőnapon adja át a legújabban kifejlesztett összecsukható konténerét, amelyet a Magyar Honvédséggel alakítottak ki közösen.

 

Forrás: Híradó, Székesfehérvár hivatalos honlapja
Képek forrása: MTI/Vasvári Tamás
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu