Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.12.09. - csütörtök, Natália napja van.

Belföldi hírek

Új gyárat épített Szegeden a Florin Zrt.

2021. november 15. 12:17
Új gyárat épített Szegeden a Florin Zrt.

Mintegy 700 millió forintból épített új gyártóüzemet a szegedi Florin Zrt. Az új üzemmel a kapacitások is jelentősen bővülnek.

Átadták Szegeden a Florin Zrt. legújabb beruházását. A cég Szegeden épített fel egy új üzemet, amelynek köszönhetően a gyártási kapacitás is jelentősen emelkedik. A termelő kapacitás bővítése azért is fontos a vállalatnak, mert már nem csak Magyarországon, hanem az exportpiacokon is értékesítenek.

 

A Florin Zrt. több mint 500 típusú háztartási tisztítószert, kórházi és lakossági fertőtlenítőt, illetve testápolási terméket gyárt. A szegmens egyik meghatározó szereplője a magyar piacon, amelyet az árbevételük is jelez, hiszen 2020-as bevételük 6,42 milliárd forint volt.

 

A cég háztartási és lakossági tisztítószereket, fertőtlenítőszereket gyárt. 

 

A Florin az elmúlt 2 évben teljesen megújította és jelentősen bővítette gyártókapacitását, amelyek termelése rendkívül rugalmasan átalakítható a megrendelési igények függvényében a különböző termékek között.

 

A cég a 700 millió forintos beruházáshoz 322 millió forintos uniós támogatást is kapott. Az új üzem építése komoly mértékben hozzájárul a termelőkapacitás növeléséhez, de nem csak építési munkálatok történtek, hanem modern eszközbeszerzések is. A társaság közleménye szerint a projekttel 200 százalékkal bővítik a gyártókapacitást.

 

A beruházás eredményeképp a vállalat biztosan meg tudja őrizni 86 munkavállalóját, továbbá 17 új alkalmazottat is fel tudtak venni.

 

Forrás: MTI, Florin Zrt.
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu