Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.18. - Thursday, Andrea napja van.

Belföldi hírek

Új fejlesztőközpont nyílt Szegeden

2018. February 01. 14:44
Új fejlesztőközpont nyílt Szegeden

Átadták az EPAM Systems Kft. új szegedi irodaházát, az átadáson Szijjártó Péter hangsúlyozta: a magyar gazdaságot új dimenzióba kell átléptetni, melyben a technológiai színvonala, az ott előállított hozzáadott érték a meghatározó.

Az EPAM Systems Kft. az elmúlt négy évben szerepelt a Forbes magazin 25 leggyorsabban növekedő IT vállalatot összegyűjtő listáján, globális összevetésben az egyik legjelentősebb szoftverfejlesztő cég - ismertette a külgazdasági és külügyminiszter. Az új fejlesztőközpont megnyitása az EPAM és a kormány között 2016 augusztusában megkötött stratégiai megállapodás egyik eredménye. Az EPAM által létrehozott munkahelyek, amellett, hogy a legmagasabb elérhető technológiai színvonalat képviselik, fizetésben is versenyképesek - hangsúlyozta Szijjártó Péter.

 

Átadták az EPAM Systems Kft. új szegedi irodaházát

A magyar gazdaságot új dimenzióba kell átléptetni, melyben a technológiai színvonala, az ott előállított hozzáadott érték a meghatározó

 

Az EPAM tíz éve működik Magyarországon, ma több mint 1500 szoftverfejlesztőt foglalkoztat Szeged mellett Budapesten és Debrecenben. A szoftverfejlesztő cég 2008-ban 20 alkalmazottal 200 négyzetméteren nyitott irodát Szegeden, ahol az egyetemnek köszönhetően remekül képzett informatikai szakembereket találni. Az EPAM kiemelt célja magyarországi beruházásainak növelése, és az, hogy évről-évre megtöbbszörözze az innen nyújtott szolgáltatások értékét - hangsúlyozta Vinkó Bence, a cég ügyvezető igazgatója.

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu