Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.01.30. - hétfő, Martina napja van.

Belföldi hírek

Új buszokkal szeli az utakat a Volánbusz

2023. január 15. 19:59
Új buszokkal szeli az utakat a Volánbusz

Országszerte számos városban fejlesztéseket indított a Volánbusz, amelynek eredményeképp modernebb autóbuszokat adtak át.

Mintegy 100 darab korszerű és modern autóbuszt adott át a Volánbusz Magyarországon. A társaság a mai kor igényeit kielégítő Credobus Inovell 12 modellekkel gazdagodott.

 

A beruházásnak köszönhetően az idei évben még több vonalon tudnak magasabb minőségű szolgáltatást nyújtani az utasoknak.

 

A Volánbusz Zrt. közel 6,5 milliárd forintból vásárolta meg a járműveket, köszönhetően egy tavalyi közbeszerzési projektnek. A buszok egyébként normál padlósak és kéttengelyesek, valamint a szóló kategóriába tartoznak.

 

A Volánbusz célja, hogy minél több járaton modern buszok közlekedjenek

 

Egészen pontosan 15 vármegyében találkozhatunk 2023-ban a legújabb típusú autóbuszokkal. Távolsági és helyközi vonalon is szállítanak utasokat az új 12-es modellek, így mindkét típusú járaton látható lesz, hogy milyen teljesítményt tud nyújtani a busz.

 

A Volánbusz az említett járműveket a Kravtex-Kühne Csoporttól vásárolta meg, így ezzel a beszerzéssel már közel 2500 buszt adott át a Kravtex a magyar társaságnak.

 

A Kravtex egyébként Mosonmagyaróváron és Győrön gyártja a buszokat és az egyik legismertebb magyar autóbuszmárkának mondhatóak.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu