Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.28. - szombat, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

Tovább terjeszkedik Magyarországon a Wolt

2021. szeptember 19. 15:00
Tovább terjeszkedik Magyarországon a Wolt

Pest megyei és vidéki nagyvárosokban terjeszkedik tovább belföldön a Wolt.

2021. őszén további 7 magyar városban lesz elérhető a Wolt kínálata. A Wolt egy népszerű házhozszállítási szolgáltatást kínáló platform, amelynek segítségével könnyedén és gyorsan felfedezhetjük a körülöttünk lévő éttermeket, esetleg boltokat. Kedvező árakkal és gyors futárokkal rendelkeznek, amellyel a rendelők életét könnyítik meg.

 

A jelenlegi terjeszkedés 7 magyar várost érint: Dunakeszin, Vecsésen, Egerben, Sopronban, Tatabányán, Békéscsabán és Kaposváron is elérhető lesz a szolgáltatás, a futárok pedig már hamarosan meg is jelenhetnek az utcákon. Az indulást a következő hetekben tervezi a cégcsoport.

 

Egyre több magyar nagyvárosban láthatjuk majd a kék táskás futárokat

 

Az új városokban összesen 150 étterem vagy bolt partner ajánlata lesz elérhető a lakók számára, hosszú távon azonban ennél jóval több partnert szeretne bevonni a cég. A végső céljuk, hogy ne csak ételt lehessen rendelni. A Wolt a koronavírus miatt még mindig vállalja az érintésmentes kiszállítást.

 

Sopronban és Dunakeszin már szeptember 14-től elérhető a szolgáltatás. Békéscsabán és Tatabányán október elejétől tervez elindulni a Wolt, míg Egerben, Kaposváron és Vecsésen novemberben. Mint minden új helyszínen, az említett 7 városban is kupon kedvezményekkel várja a rendelőket a platform.

 

A Wolt-ot 2014-ben alapították Finnországban, Magyarországon pedig 2018 óta vannak jelen.

 

Forrás és képek: Piac és Profit, Wolt
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu