Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.09.27. - kedd, Adalbert napja van.

Belföldi hírek

Tovább bővül a Savaria Vas Megyében

2022. május 08. 16:19
Tovább bővül a Savaria Vas Megyében

Forradalmasítja gyártási technológiáját Vas megyében a Savaria Ipartechnika Kft.

Európai Uniós támogatásokkal fejleszt a Savaria Ipartechnika Kft Gencsapátiban. A cég környezetkímélő módszerekkel fejleszti a gyártási technológiáját, valamint tovább bővíti kapacitását. A vállalat egyébként fémmegmunkálással, gépalkatrészek és egyedi gépezetek készítésével, gyártásával foglalkozik Vas megyében.

 

A cég már át is adta nemrégiben elkészült új gyártócsarnokát, ahol ezentúl újabb 1200 négyzetméteres területen folyhatnak a gyártási műveletek. Az újonnan felépített üzemben kapott helyet a 2 vadonatúj CNC megmunkáló központ, valamint a tű pontossággal működő mérőberendezések is.

 

Az új üzemet már át is adta a cég

 

A projekt nem csak az eszközparkot modernizálta, mivel a cég napelemes rendszereket is telepített a gyártócsarnok köré, amelynek eredményeképp az üzemek ezentúl 100 százalékban megújuló energiából tudják fedezni a felmerülő energiaigényeket.

 

A 2008-ban alapított magyar tulajdonban álló családi vállalkozás jelenleg közel 50 alkalmazottal rendelkezik, az új fejlesztések nyomán azonban további 10 munkavállalót is fel tudnak venni.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu