Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.28. - Tuesday, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

Tovább bővített az Unilever

2022. November 04. 11:00
Tovább bővített az Unilever

Hazánkban folytatta a bővítést egy multinacionális vállalat.

Magyarországon hajtott végre újabb terjeszkedési beruházást egy külföldi multinacionális vállalat. A szóban forgó vállalat az Unilever, amely egy londoni székhelyű cég.

 

A nagyvállalat főleg a fogyasztási cikkek gyártására szakosodott és a világ egyik legnagyobb cége a saját iparágában. Egyes termékek gyártásában piacvezetőnek számítanak a globális adatok alapján.

 

Az Unilever most Veszprémben hajtott végre bővítést, mégpedig a város jégkrémgyárában, ahol egy új üzemet építettek fel. Az új üzemet már át is adták, ezért a jövőben a gyártási kapacitás a duplájára nőhet.

 

A Magnum gyártója fejleszt hazánkban

 

Az Unilever egyébként a közkedvelt Magnum termékeket készíti a veszprémi telephelyen és az új csarnokban is Magnum édességek készülnek majd. Az új helyszín több mint 3000 négyzetméteres, közel 10 milliárd forintból építették fel és számos okos megoldással szerelték fel a gyártósorokat.

 

Magyarországon egyébként összesen 3 gyártási telephelye van a vállalatnak. Veszprémen kívül Nyírbátorban és Röszkén rendelkeznek gyártó sorokkal, de a központi irodák Budapesten találhatóak.

 

A cég közel 1500 magyar munkavállalónak biztosít megélhetést.

 

Forrás: MTI, Unilever
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu