Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.12.07. - kedd, Ambrus napja van.

Belföldi hírek

Toboroz a Tesla Magyarországon

2020. december 17. 15:31
Toboroz a Tesla Magyarországon

A Tesla magyarországi álláshirdetéseket töltött fel a karrier oldalára, amely ékes bizonyítéka annak, hogy a cég már a korábban beharangozott szervíztelepítés kapujában áll. A portálon több pozíciót is hirdetnek.  

A Tesla - mely elméletileg az elektromos autógyártás nagyágyúja - nemcsak szervizt, hanem szalonnyitást is tervez, a pozíciókból legalábbis erre lehet következtetni. Az állásokat Budapestre hirdetik, így nem túl nagy meglepetésünkre a vállalat első körben valószínűleg ide telepíti magyarországi egységeit. A Tesla tulajdonosoknak sem az autó vásárlásáért, sem a szervizeléséért nem kell tehát külföldre utazni a jövőben. 

 

Az álláshirdetésekre a Portfolio munkatársa lett figyelmes. Nemcsak advisor pozíció, hanem store manager és tanácsadói munkakör is szerepel a karrier oldalon, budapesti munkavégzést jelölve.

 

 

Tesla töltés

 

A Tesla nem túl közlékeny, portáljukon semmilyen részlet nem szerepel a budapesti nyitásról azon kívül, hogy hamarosan hozzánk is megérkezik a szerviz. 

 

A Tesla a világ legismertebb tisztán elektromos meghajtású autókat, 2017 óta kamionokat is gyártó cége, amely mellékesen önjáró autómodelleket is gyárt. Jelenlegi vezetője a világ második leggazdagabb embere, Elon Musk, akinek koordinálásával a cég a megújuló energiaforrások fejlesztése felé is irányt vett. 

 

M. A. 

Forrás:portfolio.hu

 
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu