Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.12.05. - Tuesday, Vilma napja van.

Belföldi hírek

Több száz munkahelyet fog teremteni a Sólyom Magyar Légitársaság

2013. August 12. 21:39
Több száz munkahelyet fog teremteni a Sólyom Magyar Légitársaság

A Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. 2013-ban közel hétszáz, a következő években több ezer dolgozót kíván alkalmazni. Első körben augusztus elején 35 állást hirdettek meg, melyekre már lehet jelentkezni.


Sólyom Airways többek között forgalomirányító, járat-előkészítő, elsőtiszt, Call center munkatárs, műszaki asszisztens, parancsnok pozícióra várja a jelentkezéseket.

"Reméljük, hogy Önök közül sokan jelentkeznek pályázati felhívásainkra, és részesei lehetnek a SÓLYOM Hungarian Airways indulásának. Örömünkre szolgál, hogy másfél év előkészítő munka után felszállhat a SÓLYOM. Legyen Ön is részese a magyar légiközlekedés feltámadásának! Várjuk megtisztelő jelentkezésüket!" - írja a társaság holnapján Vágó József vezérigazgató .

Sólyom Magyar Légitársaság

Hamarosan elindul a Sólyom Magyar LégitársaságA cég  augusztus 1-jén kétlépcsős, nyílt pályázatot ír ki 51 árucsoportra - gépjárművektől a számítógépekig, ásványvíztől a szállodai szolgáltatásokig, hogy beszállítói adatbázist építsen.

A Világgazdaságnak Lucsik János, a Sólyom Befektetési és Vagyonkezelési Holding Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy első negyedévükben, szeptembertől decemberig 6-12 millió euró áll rendelkezésére arab befektetőknek köszönhetően.


-csa-


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu