Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.06.01. - Thursday, Tünde napja van.

Belföldi hírek

Terjeszkedik az AutoWallis

2023. January 16. 11:43
Terjeszkedik az AutoWallis

Tovább terjeszkedik hazánkban a digitális színtéren az AutoWallis vállalat.

Újabb cégcsoport jelentette be, hogy egyre nagyobb figyelmet fordít a digitalizációra és a digitális megoldásokra. Most éppen az AutoWallis kezdte el felépíteni az interneten zajló értékesítési folyamatát.

 

A cég teljes egészében megvásárolta azt a Net Mobilitás Zrt-t, amely az Autó-Licit.hu, illetve a JóAutók.hu online felületet működteti és fejleszti. A cégcsoport fő célja a beruházással az lenne, hogy 2030-ra a régió egyik meghatározó szereplői legyenek a mobilitás és az online autókereskedelem iparágában.

 

Az online megoldások az autóipart is versenyképesebbé teszik

 

A vállalat a jelenleg gyorsan változó disztribúciós piaci igényekre is elkezdett reagálni a jelenlegi felvásárlással, így az akvizíció tulajdonképpen a hosszú távú célokat fogja leginkább támogatni.

 

A felvásárolt Auto-Licit.hu egyébként már több mint 1 évtizede üzemel hazánkban és egy olyan autó aukciós portálnak mondható, amely teljesen flottafüggetlen. Az AutoWallis értéke ezzel még tovább nőtt, pedig már eddig is a Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriába tartoztak.

 

Jól látható, hogy a digitalizáció már a nagy multinacionális vállalatok fő céljait is képes szolgálni. A digitalizációt, ötvözve a mesterséges intelligenciával és a robotikával, hatalmas fejlődésen mehet keresztül egy-egy vállalkozás.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu