Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.01.30. - hétfő, Martina napja van.

Belföldi hírek

Terjednek az okos üzemanyag rendszerek

2022. december 07. 13:38
Terjednek az okos üzemanyag rendszerek

A nagyvállalatok együttműködésének eredményeképp egyre több az intelligens üzemanyagkút és szoftver.

Egyre több vállalat használja ki az intelligens üzemanyagkút rendszereket Magyarországon. Most éppen a Volánbusz és az i-Cell Kft. kötött egy megállapodást, amelynek értelmében a Volánbusz már nem csak hogy az okos rendszereket alkalmazza, hanem át is veszi azok működtetését a telepítő cégtől.

 

Az I-Cell korábban több mint 1750 autóbuszra telepített okos flottamenedzsment és sofőrazonosító eszközöket. Az üzemanyag kontrolling szoftver telepítését is magában foglaló beruházás lényege, hogy csökkentse az üzemanyag fogyasztást és friss adatokat biztosítson a működtető cégeknek, így az esetleges hibák esetén minél korábban tudják orvosolni a problémát.

 

Terjednek az intelligens rendszerek

 

Az ilyesfajta fejlesztések nem csak a vállalat kiadásait csökkentik, hanem hozzájárulnak ahhoz is, hogy minél kevesebb járatkimaradást tapasztaljanak az utasok. Mindezek mellett a forgalomirányító munkálatok hatékonyabbá válnak, az utasok pedig elégedettebbek lesznek.

 

A következő hónapokban újabb okos megoldásokkal bővítené működését a Volánbusz, hogy kiszámíthatóbbak és költség hatékonyabbak legyenek a mindennapok.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu