Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.08.09. - kedd, Emőd napja van.

Belföldi hírek

Terjed a TRIER szolgáltatása

2022. június 26. 20:43
Terjed a TRIER szolgáltatása

Siófokon is megjelenik a TRIER e-rollermegosztó vállalat.

Újabb magyar városban indítja el szolgáltatásait a TRIER vállalat. A cég e-rollermegosztó szolgáltatással jelenik meg a legnépszerűbb magyarországi nyaralóhelyen, Siófokon. A berlini székhellyel rendelkező vállalkozás Siófok mellett Budapesten már korábban is elindította szolgáltatásait.

 

A német mikromobilitási cég több mint 320 elektromos rollert állít forgalomba a magyar tenger központjában. Csakúgy mint Budapesten, a rollerek Siófokon is nonstop, tehát éjjel-nappal igénybe vehetők lesznek.

 

A TRIER tájékoztatása szerint kielemezték Siófok adottságait és legforgalmasabb helyeit, ennek köszönhetően pedig a legfőbb csomópontok és a legforgalmasabb területek közelébe helyezik majd el a legtöbb rollert.

 

A roller adottságai megfelelnek a legmodernebb követelményeknek

 

Siófok vezetése számára nagyon fontos volt, hogy egy olyan rollermegosztó vállalat jelenjen meg a városban, amely odafigyel a környezetre, ezért is működnek együtt a környezetbarát közlekedési megoldást nyújtó TRIER vállalattal.

 

A rollerek nagyméretű és széles kerekekkel lesznek felszerelve, ezért a legszűkebb utcákon is könnyen irányíthatóak lesznek.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

 

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu