Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.10.18. - péntek, Lukács napja van.

Belföldi hírek

Tarlós: ",,Én nem ez ellen a kormány ellen vitatkozom, hanem ezért a kormányért."

2011. szeptember 28. 13:55
Tarlós:
Tarlós István az ATV Egyenes beszéd című műsorában a Budapesti Önkormányzatok Szövetsége által nyilvánosságra hozott önkormányzati javaslatról, a főpolgármester-választással kapcsolatos elképzelésről, illetve Kertész Ákos díszpolgári címének és Gergényi Péter fővárosi kitüntetéseinek megvonásáról beszélt.
A Budapesti Önkormányzatok Szövetsége által nyilvánosságra került javaslat szerint, a jövőben az önkormányzati választásokon a kerületek polgármesteri automatikusan legyenek tagjai a közgyűlésnek, ahol majd ők választanak maguknak főpolgármestert.

Tarlós István az Egyenes beszédben

A BÖSZ elnöksége meghívta a főpolgármestert az érdekképviselet következő közgyűlésére, ahol arra kérik Tarlós Istvánt, tájékoztassa a kerületi polgármestereket Budapest városvezetésének fejlesztési terveiről. A főpolgármester elfogadja a meghívást - közölte Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója. Jelezte: a városvezető azt kezdeményezi, hogy a találkozót a Főpolgármesteri Hivatal nagy tanácstermében tartsák; több kérdés megvitatatását is javasolja majd. (T.A)
forrás: MTI-ATV

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu