Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.17. - Monday, Laura napja van.

Belföldi hírek

Szolgáltatásait szélesíti a Telenor

2021. October 10. 12:00
Szolgáltatásait szélesíti a Telenor

Szélesebb szolgáltatás listával várja az előfizetőket a Telenor Magyarország.

Új szolgáltatásokat vezet be Magyarországon a Telenor. A cég ezentúl nem csak a mobilalapú szolgáltatásokat kínálja a lakossági és vállalati ügyfeleknek, hanem informatikai és vezetékes technológiai megoldásokkal bővül. A kezdeményezés új mérföldkövet jelenthet a cég hazai stratégiájában.

 

A cégnél októbertől érhetőek el a tűzfalszolgáltatások és az optikai vezetékesinternet-szolgáltatások is, amelyben a Magyar Telekommal kötött partnerséget a Telenor. Az optikai vezetékesinternet technológiájának kialakításában a Magyar Telekom nagykereskedelmi ellátásban biztosítja a tökéletes működést a Telenor számára.

 

Együttműködik a Telenor és a Telekom

 

A cég közleménye szerint a járvány utáni válság időszakban létfontosságú, hogy az azonos területen működő vállalatok együttműködjenek és partnerséget kössenek. A jelenlegi partnerség létrejöttének is ez az egyik oka. A partnerséggel a Telenor jelentősen kiszélesítheti a vállalati szektor digitális megoldásait és lehetőségeit, amelyek az árbevételen is pozitívan mutatkoznak majd.

 

A koronavírus megjelenése óta a Telenor jóval nagyobb hangsúlyt fektet a hálózat modernizációjára és fejlesztésére. Az elmúlt 1,5 évben több mint 90 milliárd forintot fordítottak a hálózat modernizálására.

 

Forrás: MTI, Telenor
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu