Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.13. - Saturday, Jenő napja van.

Belföldi hírek

Szijjártó Péter mutatta be Enterprise Europe Network (EEN) követeit

2013. December 10. 20:41
Szijjártó Péter mutatta be Enterprise Europe Network (EEN) követeit
A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) által vezetett Enterprise Europe Network (EEN) konzorcium által életre hívott EEN követi programját és magukat a követeket Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár mutatta be.
Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár az Enterprise Europe Network (EEN) követeinek bemutatásán

 

„A kormány a világ legnagyobb - és az Európai Bizottság egyetlen - vállalkozásfejlesztési hálózatának eszközrendszerét is beveti a magyar kis- és közepes vállalkozások exportsikereinek támogatása érdekében.  A program Európai Uniós tagországokon kívül még 25 országban is működik, köztük több olyanban, amely a "keleti nyitás" stratégia célországa. Az Enterprise Europe Network hálózatán keresztül 174 nemzetközi megállapodást kötöttek a magyar kkv vállalkozások 2011-től a mai napig” - mondta el beszédében Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár, amikor bemutatta az EEN követeit.

Szijjártó Péter

A HITA (Nemzeti Külgazdasági Hivatal) nagytermében beszét Szijjártó Péter az Enterprise Europe Networkről


A követek, másnéven brand ambassadorok sikeres, példamutató kkv-k képviselői, akiknek az EEN segített abban, hogy új üzleti partnereket találjanak, vagy bővítsék megrendelői körüket. A HITA-ban bemutatott követek egy éven keresztül Magyarország hét uniós régiójában képviselik az EEN hálózat magyarországi sikereit.  Az idén az EEN konzorcium követévé választották az ATEKNEA Solutions Hungary Kft-t, a Pharmacoidea Kft-t, a MOTE Kft-t, az Attrecto Zrt-t, a KERKO MÉDIA Kft-t és a Kreatív Ipari Klasztert, a Pannon Guard Biztonsági Szolgáltató Zrt-t, valamint a Karlwood Kft.-t.Beszédet mondott Bödőcs Róbert, a HITA elnökhelyettese is


Bödőcs Róbert, a HITA elnökhelyettese beszédében kifejtette: a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások nemzetközi megjelenését, technológiai és innovációs együttműködését segíti a hálózat. Nagy büszkeség számukra, hogy a követek hezitálás nélkül fogadták el a felkérést, akik missziónak tekintik a más kkv-knak való példamutatást. A HITA nevében Bödőcs Róbert köszönetet is mondott a december 10-én bemutatott hét brand ambassadornak.


EEN követek

A HITA-ban bemutatott követek egy éven keresztül Magyarország hét uniós régiójában képviselik az EEN hálózat magyarországi sikereitMCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu