Belföldi hírek

H I R D E T É S
2021.05.07. - péntek, Gizella napja van.

Belföldi hírek

Szijjártó: a legnagyobb magyar technológiai export az indonéziai úthálózat kiépítése

2021. február 01. 09:30
Szijjártó: a legnagyobb magyar technológiai export az indonéziai úthálózat kiépítése

Roatex Zrt. építheti ki egész Indonézia elektronikus útdíjhálózatát. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter üdvözölte a lehetőséget, és támogatásáról biztosította a céget.  
 

Szijjártó közösségi oldalán tette közzé a hírt, mely szerint a magyar vállalat építheti ki Indonézia elektronikus útdíjhálózatát. A miniszter a valaha volt egyik legnagyobb mértékű magyar technológiai exportnak nevezte a vállalat lehetőségét. Hozzátette, hogy a kormány támogatja az ilyen nagysikerű vállalatokat, befektetni is kész a külpiaci sikerek érdekében.  

 

Út Jakartában

 

Roatex közel 85 milliárd forintnak megfelelő összegből gazdálkodhat beruházása során. A 300 millió dolláros tender részeként nemcsak a kiépítés lesz a feladata, hanem üzemeltetni is fogja az indonéziai rendszert.  

 

Roatex gyakorlatilag egy útdíj beszedő cég, amely modern technológiával segíti a vállalkozásokat. Az útdíjfizetési rendszereket személyre szabják, ötvözik a különböző elektronikus útdíjfizetési-technológiákat, így lesz versenyképes minden egyes termékük. 

 

 

M. A.

 
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2021. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu