Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.27. - Monday, Hella napja van.

Belföldi hírek

Számos ország vezetője azon töri a fejét, miként fogadhatnának be még több bevándorlót

2015. December 14. 20:45
Számos ország vezetője azon töri a fejét, miként fogadhatnának be még több bevándorlót

Magyarország védelme közben azt is látni kell, hogy Európa invázió alatt áll, úgy fest, mint egy csatatér - Orbán Viktor miniszterelnök fogalmazott így 2015. december 13-án csaknem egyhangúlag ismét pártja, a FIDESZ elnökévé választották. Hozzátette, ami most látszik, az csak a jéghegy csúcsa, mivel tízmilliók indulhatnak még Európába, amely most azért gyenge, mert vezetői vergődnek - ahelyett, hogy cselekednének.

A kormányfő szerint a baloldali elit és számos ország vezetője azon töri a fejét, miként fogadhatnának be még több bevándorlót - ahelyett, hogy lépéseket tennének az áradat megállítására. Minden józanul gondolkodó előtt világos, hogy Európa nem bír el ennyi embert, ellátórendszere összeroppanna ekkora teher alatt - mondta, majd kiemelte: sötétebb felhők is gyülekeznek, hiszen a népvándorlás fenyegetést jelent az európai ember biztonságára is, a terrorizmus és a bűnözés növekedésével. Utóbbiról szólva azt mondta, bár erről nem szabad Európában beszélni, a tények mégis azt mutatják, hogy ahol sok bevándorló telepedett le, ott azonnal megnőtt a bűnözés.


Orbán Viktor miniszterelnök


Orbán Viktor miniszterelnök újbóli pátrelnökké választásán, 2015. december 13-án a Fidesz-kongresszuson


Orbán Viktor aláhúzta: az Európába érkezőknek eszük ágában sincs feladni saját életformájukat, ezért, ha csendben is, de a felszín alatt egy párhuzamos társadalom világa épül a mélyben, amely lassan, de biztosan kisebbségbe szorítja a "mi világunkat". "Ha így megy tovább, el fogjuk veszíteni Európát" - fogalmazott, hozzátéve, hogy az európai vezetők mégis újabb meghívókat küldenek egy kitervelt és irányított folyamat részeként, amelyben egy bizarr nagykoalíció jött létre embercsempészek, emberjogi aktivisták  és brüsszeli bürokraták között, akik azon dolgoznak, hogy biztonságosan és gyorsan ideszállíthassák a migránsokat. A miniszterelnök szerint ebben a folyamatban programadónként Magyarország is képviselteti magát "egy híres és hírhedt fia által".


MTI /MCOnet

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu