Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.28. - szombat, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

Svájci vállalat hajtott végre kapacitásbővítést Debrecenben

2021. szeptember 16. 10:47
Svájci vállalat hajtott végre kapacitásbővítést Debrecenben

Átadásra került a svájci központú Hoffmann Neopac AG beruházása Debrecenben.

6,5 milliárd forintos beruházást adtak át Debrecenben, ahol a svájci székhelyű Hoffmann Neopac AG csomagolóanyag-gyártó vállalat hajtott végre gyárbővítést. A projektet az állam is támogatta. A kapacitásbővítő projektnek köszönhetően a vállalat az eddigi mintegy 180 fős munkavállalói létszámát is megemelheti. A tájékoztató szerint 25 új munkahelyet teremt a beruházás.

 

A Hoffmann Neopac egy svájci családi vállalkozás, de világszinten jelen vannak termékeikkel. A világ egyik vezető csomagolóanyag szállítójának mondhatóak és olyan tubusokat gyártanak, amelyek a gyógyszeripar, kozmetikaipar és fogászat számára tartogatnak előnyöket. A tubusgyártáson túl dekoratív fémdobozokat is készítenek, főleg a dohányipar és az édességipar számára.

 

Debrecenben a tubusgyártásra fókuszál a cég

 

Debrecenben a továbbiakban is az újrahasznosított tubusok gyártása lesz a fókuszban, azonban a beruházás eredményeképp már nem két gyártosoron fognak folyni a munkálatok, hanem négyen. A debreceni üzemben gyártott termékek szinte 100%-a a külföldi piacokon kerül értékesítésre, tehát exportra kerül.

 

A cég nagy hangsúlyt fektet az innovációra is, továbbá arra, hogy az ügyfeleikkel együtt fejlesszék ki a megoldásaikat, hogy minél inkább megfeleljenek a piaci igényeknek. A vállalat csomagolás gyártása minden üzemben gyorsan és hatékonyan zajlik, nagy teljesítményű berendezések segítségével.

 

Forrás és képek: MTI/Czeglédi Zsolt, Hoffmann Neopac AG
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu