Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.05.30. - Tuesday, Zsanett, Janka napja van.

Belföldi hírek

Sürgeti a digitalizációs fejlesztéseket az IVSZ

2022. May 07. 11:47
Sürgeti a digitalizációs fejlesztéseket az IVSZ

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) konkrét lépéseket sürget.

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) figyelmeztetett, hogy gyorsan lépni kell, hogy Magyarország digitális fejlesztéseit és átállását időben megvalósítsák. Az IVSZ már konkrét terveket és javaslatcsomagokat is összeállított, hogy a fejlesztések minél korábban megtörténjenek.

 

A szövetség szerint a digitális átállásra azért van égető szüksége a cégeknek, az államnak és a lakosságnak, mert egy nemzet csak akkor lehet sikeres a jövőben, ha a társadalom összes szereplője megérzi a digitalizáció fontosságát és ráeszmél az előnyökre.

 

Az IVSZ közleményben jelezte, hogy a következő időszakban Magyarország eredményei, hatékonysága és teljesítőképessége, a magyar cégek sikerei, illetve a lakosság életszínvonala is azon múlik, hogy az innovációt és a technológiai fejlesztést sikerül-e időben megvalósítani.

 

Az IVSZ lehet a fejlesztések egyik főszereplője

 

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) már régóta a legjobb iparági szakértőkkel dolgozik együtt, 2021-ben pedig a szakértőkkel elkezdtek kidolgozni több javaslatcsomagot is, főleg azokon a területeken, ahol a legnagyobb szükség van a fejlődésre és a változásra.

 

A szakemberekkel összeállított javaslatcsomagban a digitális társadalom, a humán erőforrás, az iparági ágazatok digitalizációja, a kis-és középvállalkozások technológiai innovációja, az adatgazdaság, a startupok, illetve a digitális régió területe kapott helyet.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu