Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.07.11. - szombat, Nóra, Lili napja van.

Belföldi hírek

Sportmelltartó – mutatjuk a választékot

2020. június 05. 09:39
Sportmelltartó – mutatjuk a választékot

Vannak, akik el sem tudják képzelni sport nélkül az életüket, és persze olyanok is akadnak, akiknek kényszerű része a mindennapoknak az edzés, de mégis űzik, hiszen tudják, hogy ezzel a saját egészségükhöz járulnak hozzá – és persze a két végpont között is rengetegen helyezkednek el. Akármi is legyen az indok, az biztos, hogy az edzés kényelmesebbé tehető, még ha elvégezni nem lehet mások helyett.

A kényelemhez az egyik legfontosabb tényező a gondosan összeválogatott sportruházat, aminek a legfontosabb tulajdonságai a választott sporttól függően eltérőek lehetnek, de az például biztos, hogy a lapos varrásokkal vagy akár seamless módon, varrás nélkül összedolgozott részekből álló darabok extra kényelmet biztosítanak.

 

Lélegző, gyorsan száradó és nedvességelvezető – mi az?

 

A jelzők ezen kombinációja a DryActive Plus kidolgozású daraboknál tér vissza rendre, és akkor különösen fontos, ha olyan sportot űzünk, ami közben jelentősebb izzadással kell számolni. Ilyen esetekben ugyanis maga az izzadás is ronthat a komfortérzeten, ha pedig olyan ruházatot viselünk, ami megtartja az ezzel járó nyirkos érzést, az bizony nem segít abban, hogy jól érezzük magunkat sportolás közben.

 

Ha tehát futunk vagy más, intenzívebb sportot űzünk, akkor számolnunk kell az ezzel járó izzadással is, ami ellen teljesen védekezni ugyan nem nagyon tudunk, de a hosszú távú komfortérzetünket – és így az edzéseink hatékonyságát is – jelentősen növelhetjük, ha a DryActive Plus kidolgozású darabokból válogatjuk össze a sportruházatunkat. Szerencsére ez a kidolgozás nemcsak a nadrágoknál vagy a felsőknél jellemző, hanem akár sportmelltartót is választhatunk, ami rendelkezik ezekkel az előnyös tulajdonságokkal.

 

Megfelelő tartás, minden sport közben

 

Ha már a sportmelltartónál tartunk, akkor meg is kell állnunk egy pár gondolat erejéig. Ez a darab ugyanis önmagában rengeteget ronthat az edzés élményén, ha nem megfelelőt választunk belőle. Az, hogy milyen megoldásra van szükség, több tényezőn is múlik, amelyek közül a két legfontosabb: a mellek mérete és a választott edzés típusa. A nagyobb mellekkel rendelkező hölgyek számára ugyanis egy kevésbé intenzív edzésforma esetén is erősebb tartást biztosító darabra lehet szükség ahhoz, hogy komfortosan érezzék magukat sportolás közben is.

 

Szerencsére a megfelelő sportmelltartó kiválasztása nem olyan nehéz, főleg akkor nem, ha olyan helyről válogatunk, ahol többféle szempontot figyelembe véve állították össze a kínálatot. A Tchibo webáruházban a különféle sportruházatokon belül a sportmelltartó választék is bőséges, így mindenféle sporthoz és mellmérethez találunk olyan darabot, ami biztosítja majd a megfelelő tartást, és így a lehető legteljesebb komfortérzetet.

 

Funkció, kényelem & csinos megjelenés – kéz a kézben

 

A sokat emlegetett komfortérzetet a funkcionalitás mellett az is segíti, ha sportolás közben is csinosnak érezhetjük magunkat, ez pedig egyáltalán nem nehéz feladat, hiszen a legtöbb gyártó ma már odafigyel arra is, hogy a különféle darabok jól kombinálhatók legyenek egymással, és a belőlük összeállított szettek ne csak kényelmesek legyenek, hanem a csinos megjelenést is biztosítsák. A szezon divatszínei a sportruhák esetében ma már éppen olyan fontosak, mint az utcai ruháknál.

 

Éppen ezért érdemes a sportruházatot is okosan összeválogatni, és a gondosan kiválasztott alapdarabokhoz válogatni a kiegészítőket. Azok, akik biztosra mennének, mindig találnak majd fekete vagy fehér darabokat mind nadrágokból, mind felsőkből, ha pedig ezek megvannak, akkor már igazán könnyű feladat a szezon divatszíneivel kiegészíteni a ruhatárunkat. Akkor sincs probléma, ha kifejezetten a színes megoldásokra vágyunk, hiszen a legtöbb esetben a színpompás darabokat is úgy tervezik, hogy jól kombinálhatók legyenek egy-egy kollekció többi elemével, miközben a funkcionalitás sem szorul a háttérbe. Éppen ezért sportolás közben sem okozhat gondot, hogy kifejezésre juttassuk a személyiségünket – ehhez az egyszínű daraboktól a minták kavalkádján át a különféle motiváló idézeteket megjelenítő felsőkig minden eszköz a kezünkben van!

 

Intenzív vagy épp lágy

 

Nyilvánvaló, hogy más anyagra és más szabásra van szükség a választott sportág, edzésforma függvényében. A már említett DryActive Plus kidolgozás főleg az intenzívebb sportokhoz ajánlott, de akkor is rengeteg darab közül válogathatunk, ha valamilyen lágyabb mozgásforma áll hozzánk közelebb, ami közben nem annyira okoz problémát az izzadás. 

 

A kényelmet persze nem csak a megfelelő anyag biztosíthatja. Ha valaki a testhezálló darabokban érzi jól magát, akkor nyugodtan válasszon ilyet, akármilyen sportot is űz, de a lezserebb szabású termékek palettája is igazán széles. A nap végén úgyis az lesz a legfontosabb, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat sportolás közben, éppen ezért minden esetben ez legyen az elsődleges szempont.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu