Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.02.16. - vasárnap, Julianna napja van.

Belföldi hírek

Sok feladat áll az IPOSZ vezetősége előtt

2016. május 31. 12:23
Sok feladat áll az IPOSZ vezetősége előtt

Lezajlott az Ipartestületek Országos Szövetségének tisztújító közgyűlése. A szövetség alelnökei Berendi László, Tornyi László és Vörös Béla lettek.


Berendi László az IPOSZ alelnöke


Berendi László a Magyar Országos Szakmai Ipartestület (MOSZI) alelnöke megtiszteltetésnek érzi, hogy a szövetség bizalmat szavazott neki és alelnökké választották. Az iparosok és az ipartestületek összefogásában látja a jövőbeni lehetőségeket. Fontosnak tartja, hogy az ipartestületek között megfelelő kommunikáció alakuljon ki, ami jelenleg még nem tökéletes, változtatásra, formálásra szorul.

A külföldi kapcsolatok ápolása és további nemzetközi kapcsolatok kialakítása is kiemelten fontos feladat, ezért erre a jövőben is nagy hangsúlyt fog fektetni a szövetség.

 


Tornyi László az IPOSZ alelnöke 

 

A Kecskemét és Vidéke Általános Ipartestület elnöke Tornyi László a kihaló szakmák mai művelőinek fontosságára hívta fel a figyelmet. Az egyik legfontosabb magyar értéknek tartja, hogy ezek a régi, hagyományörző szakmák még mai is léteznek, amelyeket elsősorban kiállításokon tudnak megismertetni az emberekkel. Ezeknek az iparosoknak a felkarolását és támogatását országos szintre kell emelni és segíteni kell nekik a fennmaradásban és az utánpótlás biztosításában.

 

 
Vörös Béla az IPOSZ alelnöke

 

Vörös Béla a Tapolcai Vállalkozók Területi Ipartestületének elnöke az IPOSZ alelnökeként célul tűzte ki az infokommunikációs rendszer megújítását. Elengedhetetlen, hogy az IPOSZ az ipartestületektől mindig friss és aktuális információt kapjon, ezzel a kormányzatot is el tudják látni információkkal és segítséget tudnak nyújtani a KKV-k számára is. Az alelnök fontosnak tartja a Irinyi tervbe való bekapcsolódóst, ami mind az ipartestületek, mind pedig a KKV-k számára kiemelkedő lehetőség.

 

-BT-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu