Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Soha nem látott mértékű fejlesztési program megvalósítása vár az önkormányzatokra

2014. September 28. 21:57
Soha nem látott mértékű fejlesztési program megvalósítása vár az önkormányzatokra

Erről Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke beszélt a Parlamentben. Hangsúlyozta: a 2014-2020 közötti uniós fejlesztési programban az önkormányzatok szempontjából kiemelkedően fontos programok fognak beindulni.

Ebből a szempontból sem mindegy, hogy októberi önkormányzati választásokon  milyen jelöltek lesznek megválasztva. A politikus rendkívül fontosnak nevezte, hogy olyan önkormányzatokra adják le voksaikat a választók, amelyek „képesek, tudnak és hajlandóak együttműködni azzal, amit a kormány és a parlament meghatározott, mint fejlesztési és irányadó programot.”

 

 

Kósa Lajos: Óriási lehetőségek előtt állnak az önkormányzatok 
Kósa Lajos úgy fogalmazott, „ha valaki nem azért akar önkormányzati választást nyerni, hogy az adott településen fejlesszen, az emberek életét könnyítse, hanem egyfajta politikai végvárat épít, ahonnan egyébként az országos politikai csatározásokat indítja, az rossz úton jár.” Az őszi választásnak az az értelme, hogy önkormányzataink, városaink, falvaink fejlődjenek. Ezért szeretnénk minél több helyen meggyőzni az embereket arról, hogy támogassák a Fidesz-KDNP jelöltjeit – jelentette ki a Fidesz ügyvezető alelnöke, egyúttal emlékeztetve, hogy a kormánypártok összesen 1160 helyen állítottak jelöltet.

 

MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu