Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.12.04. - Monday, Barbara, Borbála napja van.

Belföldi hírek

Seszták Miklós: A Puskás Ferenc Stadion beruházása a foglalkoztatottság növelését eredményezi

2014. August 01. 10:05
Seszták Miklós: A Puskás Ferenc Stadion beruházása a foglalkoztatottság növelését eredményezi

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter mutatta be az új Puskás Ferenc Stadion látványterveit. A komplexum építésének teljes összegét a magyar költségvetés fedezi - derült ki.

 

Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter a tervek bemutatása előtt a stadionbanSeszták Miklós kiemelte: a beruházás a foglalkoztatottság növelését eredményezi, és széles magyar vállalkozói körnek ad munkát. Az új stadion a remények szerint hozzá fog járulni az újabb magyar sportsikerekhez.Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke hangsúlyozta, az új Puskás Ferenc Stadionnal a szövetség megpályázta a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságot, előzőleg pedig szeretnének egy Európa Liga- vagy Bajnokok Ligája-döntőt Budapestre hozni

 

 

Kisfilm az új Puskás Ferenc Stadion koncepcióterve alapjánNem csak futballmeccseknek,  hanem több mint 20 olimpiai sportágnak is helyet ad majd az újjáépített Puskás Ferenc Stadion, valamint nagyszabású koncerteket és egyéb rendezvényeket is tartanak majd itt. A komplexum közepén álló futballstadion mintegy kétszázezer négyzetméter alapterületű lesz, a legmodernebb pályatechnikával és lelátórendszerrel, 68 ezer néző foglalhat helyet benne, de koncertek esetén a létesítmény akár 80 ezres közönséget is fogadhat.


MTI/MCOnet

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu