Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.28. - szombat, Emil, Csanád napja van.

Belföldi hírek

Sátoraljaújhelyen ruház be a Continental Dohányipari Zrt.

2021. szeptember 23. 10:56
Sátoraljaújhelyen ruház be a Continental Dohányipari Zrt.

Sátoraljaújhelyi gyárába valósítja meg legújabb fejlesztéseit a Continental Dohányipari Zrt., közel 10 milliárd forintból.

Mintegy 10 milliárd forintból indítja el következő fejlesztési projektjét a Continental Dohányipari Zrt. a sátoraljaújhelyi üzemben. A cégcsoport kapacitásbővítő fejlesztést indít a dohányipari gyárában, amelynek köszönhetően egy új 3 szintes üzemcsarnokot építenek fel, szintenként 1800 négyzetméteren.

 

Mivel az új 3 szintet magában foglaló gyár építése már elkezdődött, így várhatóan 2022. márciusában átadásra is kerülhet. A projekt 5400 négyzetméterrel növeli meg a gyártási területet, amelynek eredményeképp körülbelül 25 százalékkal emelkedik a cégcsoport előállítási kapacitása. A Continental Dohányipari Zrt. dohányvágatot fog előállítani az új csarnokban, illetve a dohány előkészítési folyamat is teljesen megújul.

 

Nem csak a csarnok lesz új, hanem a termékek előállítási folyamata is

 

A dohányipari csoport teljesen családi tulajdonban álló magáncég és rendkívül széles választékban gyártanak-értékesítenek dohánytermékeket. Ők gyártják például a világhírű American blend és Virgina cigarettákat is a divatos keménydobozos csomagolásában. Finomravágott fogyasztási dohány termékeket, filteres szivarokat és füstszűrős cigaretta hüvelyeket szintén előállítanak.

 

A magyar tulajdonban lévő vállalat jogelődjét 25 éve alapították Hódmezővásárhelyen. A cégcsoport jelenleg több mint 700 főt foglalkoztat, termékeik pedig 25 országban elérhetőek. A beruházás részeként egy modern gépparkot is beszerzett a vállalat, amely hozzásegíti őket ahhoz, hogy még versenyképesebbé váljanak a dohánytermékek piacán.

 

Forrás: MTI, Continental Dohányipari Zrt.
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu