Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Belföldi hírek

Rogán: a külföldön tartózkodók vegyék komolyan a hatóságok figyelmeztetéseit

2016. July 17. 11:21
Rogán: a külföldön tartózkodók vegyék komolyan a hatóságok figyelmeztetéseit

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője a kormány nevében arra kérte a külföldön tartózkodó, illetve odautazó magyar állampolgárokat, hogy minden esetben vegyék figyelembe a hatóságok terrorfenyegetettséggel kapcsolatos figyelmeztetéseit. 

Rogán Antal hangsúlyozta, hogy a migrációval Európa terrorfenyegetettsége is megnövekedett. Az Európai Bizottság legutóbbi, a menekültek elosztására vonatkozó javaslatát, amelyet a kabinet Európára és Magyarországra is veszélyesnek tart, mivel az a kötelező kvótával az illegális bevándorlók mellett a terrorizmus kockázatát is "szétterítené" a kontinensen. 

 

Európai Uninó

" A migrációval Európa terrorfenyegetettsége is megnövekedett"

 

Az illegális bevándorlás és a terrorizmus kéz a kézben jár. A migrációval Európa terrorfenyegetettsége is megnövekedett - jelentette ki, rámutatva, hogy a különböző támadásoknak  eddig több mint 300 európai esett áldozatul. Rogán Antal azt tanácsolta a külföldre utazóknak, hogy indulásuk előtt regisztrálják magukat az interneten, hogy amennyiben külföldön bajba kerülnek, a konzulátus felvehesse velük a kapcsolatot és segítséget nyújthasson.

 

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu