Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.02.21. - Wednesday, Eleonóra napja van.

Belföldi hírek

Robottechnológiai fejlesztés Szentesen

2023. April 18. 13:11
Robottechnológiai fejlesztés Szentesen

Jövő technológiai beruházás indult egy Szentesen működő vállalatnál.

Több 100 millió forintos támogatásból fejlesztett egy szentesi vállalat. A szóban forgó cég a Coala Hungary Kft., akik higiéniai papír termékek előállításával és azok értékesítésével foglalkoznak.

 

A projekttel a vállalat fő célja, hogy minél hatékonyabban működjön a telephelyeken a robottechnológia. A beruházás másik célja az volt, hogy tovább növeljék jelenlegi kapacitásukat, ezért a gyártócsarnokot is kibővítették.

 

A Coala Hungary Kft. technológiai innovációja teljes mértékben egyedülállónak számít Magyarországon, ráadásul a korábban kiépített automatizált rendszer még tovább bővült a jelenlegi fejlesztések alkalmával.

 

Ultramodern megoldásokkal bővül a cégcsoport

 

Az újabb automatizálás révén ezentúl az újrahasznosított csomagolóanyagok felhasználása, illetve a hulladékanyagok kezelése ultramodern technológiai szinten fog végbemenni.

 

A 2023-as fejlesztésekkel a Coala cégcsoport meghatározóbb vállalattá fog válni a magyar higiéniai piacon, a technológiai újítások pedig jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy tovább növeljék jelenlegi munkavállalóik számát.

 

Forrás: Coala, MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu