Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.17. - Monday, Laura napja van.

Belföldi hírek

Robottechnológiai beruházás Bócsán

2017. October 12. 14:21
Robottechnológiai beruházás Bócsán

A Poli-farbe Vegyipari Kft. közel 1 milliárd forintos GINOP forrásból robottechnológiát és teljesen automatizált gyártást valósít meg - jelentette be Varga Mihály a vállalat új üzemének átadó ünnepségén.

A nemzetgazdasági miniszter kifejtette, hogy a gazdaság versenyképességének emelése kiemelt cél, és az eredmények, a növekedés stabilitása mutatja, hogy jó irányba haladunk. A felzárkózás érdekében a kormány teljesen átalakította a gazdasági szabályozórendszert ezzel új pályára állítva a gazdaság növekedését – tette hozzá.

 

A Poli-farbe Vegyipari Kft. közel 1 milliárd forintos GINOP forrásból robottechnológiát és teljesen automatizált gyártást valósít meg

A Poli-farbe Vegyipari Kft. közel 1 milliárd forintos GINOP forrásból robottechnológiát és teljesen automatizált gyártást valósít meg 

 

Varga Mihály rámutatott, hogy a Poli-farbe Ipar 4.0-ás technológiai fejlesztésével teljesen automatizálja a gyártását, ám a robotizációval nem jár létszámcsökkenés. A vállalat beruházása jól illeszkedik azon kormányzati törekvésekhez, amelyek a hatékonyság- és termelékenység növelését célozzák. A tárcavezető úgy fogalmazott, hogy az elmúlt időszak gazdasági eredményeinkre támaszkodva már számos módon és saját forrásainkból is tudjuk segíteni vállalkozásaink megerősödését.

 

NGM/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu