Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.05.19. - csütörtök, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Robotizált rendszert fejleszt a DOQSYS

2022. január 23. 19:59
Robotizált rendszert fejleszt a DOQSYS

Több mint 375 millió forintból fejleszt intelligens és robotizált információirányítási rendszert a DOQSYS.

A DOQSYS Business Solutions Zrt. legújabb fejlesztése során egy robotizált információirányítási rendszert hoz létre, több mint 375 millió forintból. Az intelligens rendszer megvalósításához a cég közel 170 millió forintos támogatást is kap a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) pályázatának köszönhetően.

 

A vállalat fejlesztése a papíron vagy az elektronikusan beérkező és írásos dokumentumoknak az osztályozását, valamint az iktatását képes automatizálni. A folyamat eredményeképp a tartalom alapú osztályozás robotizáltan történhet a jövőben.

 

Az úgynevezett Ri3 koncepció bármely vállalat vagy intézmény írásos dokumentumait képes tartalom alaplány osztályozni, iktatni, mindezt a mesterséges intelligencia segítségével. A program a postai küldeményeket, a faxon, az emailben és az egyéb elektronikus csatornákon beérkező dokumentumokat egyaránt képes automatizáltan osztályozni vagy a digitális archívumba továbbítani.

 

A rendszer nagyban felgyorsítja a monoton munkafolyamatokat

 

A szoftver rekordgyorsasággal képes a beérkező dokumentumokat fogyasztható elektronikus információvá alakítani. Nem csak gyorsabban, hanem pontosabban, költséghatékonyabban és környezetkímélőbb módon is dolgozik a rendszer a korábbi módszereknél, az pedig egy további előnyként szolgál, hogy a mesterséges intellgenciának köszönhetően egy fokozatosan tanítható rendszerről beszélhetünk.

 

A megoldás megszünteti a fénymásolás szükségességét is, ezzel pedig rengeteg papír és energia takarítható meg a jövőben.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu