Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.21. - Sunday, Dániel napja van.

Belföldi hírek

Robotizált polcrendszert épített a HFI

2023. February 20. 11:27
Robotizált polcrendszert épített a HFI

Több 100 millió forintos beruházással korszerűsített Magyarországon a HFI Kft.

Közel 350 millió forintos beruházást hajtott végre hazánkban a HFI Kft. A vállalat tovább fejlesztette a jelenleg is alkalmazott technológiáit, valamint egy új üzemet is felépített. A projekt fő célja a kapacitás bővítés és a termelési eredmények javítása.

 

A HFI Kft. egyébként 3 telephellyel is rendelkezik, ezért a technológiai fejlesztések mindhárom helyszínt érintették, csakúgy, mint a modern gépek és berendezések megvásárlása, majd beillesztése a cég mindennapi munkafolyamataiba.

 

Az innováció egyik legmodernebb részfolyamata egy robotizált polcrendszer betelepítése volt, amely képes jóval hatékonyabbá tenni a raktározási teendőket. A robot eszközök mellett konténerbillentőket és elektromos hajtású targoncákat is beszerzett a cég.

 

Több telephelyet is érintettek a korszerűsítési műveletek

 

A vállalat egyébként Szajolon, Pusztaszeren és Mélykúton rendelkezik saját telephellyel. Mindhárom telephely körülbelül ezer tonna zöldséget, gyümölcsöt és szárított fűszert termel a magyar és külföldi vásárlóknak.

 

A beruházás eredményeképp jelentősen felgyorsul az átadás és átvétel, pontosabb lesz az áruk mérése, továbbá számos új terméket tud majd gyártani a HFI Kft., ráadásul magasabb minőségben, mint eddig.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu