Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.06.29. - szerda, Péter, Pál napja van.

Belföldi hírek

Ritka automatizált rendszert fejlesztettek Magyarországon

2022. május 01. 22:46
Ritka automatizált rendszert fejlesztettek Magyarországon

A Budapesti Corvinus Egyetem és a W.UP Kft. közösen ruházott be a Széchenyi 2020 program keretein belül.

Egy digitális banki szoftverfejlesztő cég, a W.UP Kft, valamint a Budapesti Corvinus Egyetem közös fejlesztést a dobott a piacra. A felsőoktatási intézmény és a cég konzorciuma egy automatizált döntéstámogató rendszert hozott létre, amely valós időben, élethelyzet alapon képes segítséget nyújtani.

 

A beruházást több mint 720 millió forintból hajtották végre, a projekthez pedig közel 500 millió forintos uniós támogatást is igénybe vettek, köszönhetően annak, hogy a Széchenyi 2020 program pályázatának keretén belül tevékenykedtek.

 

A döntéstámogató rendszer a cégek bevételeit is megnövelheti

 

A döntéstámogató keretrendszer mesterséges intelligencia vezérelt, és olyan big data alapon vizsgál, majd elemez, amelynek eredményeképp egy szolgáltató vállalat, egy termelő, egy természetes személy vagy akár egy közigazgatási intézmény az adott helyzetére szabva kaphat támogatást, segítséget.

 

A rendszer az adatforrásokat előzetesen és valós időben is képes elemezni, majd további adatokkal történő kiegészítést követően javaslatot képes tenni az élethelyzet megfigyelése alapján. A javaslatok a cégek szolgáltatásait, a munkafolyamatokat, az ügyfelek és partnerek kiszolgálását, valamint a termékek értékesítést is javítani tudják.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu