Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.16. - Sunday, Jusztin napja van.

Belföldi hírek

Rezsicsökkentés: vizsgálják a víz és a szemétszállítás díjának mérséklési lehetőségét is

2013. January 09. 09:35
Rezsicsökkentés: vizsgálják a víz és a szemétszállítás díjának mérséklési lehetőségét is
Rogán Antal Fidesz frakcióvezető az M1 Az este című műsorában kifejtette: a víz-, a csatorna- és a szemétszállítási díjak esetében is áttekintik az árak alakulását.

2013. január 1-jével nem árnövekedés, hanem 10 százalékos rezsicsökkenés lesz - hangsúlyozta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője január 2-án. Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő kijelentette, a munkacsoportot az a cél vezérli, hogy a 10 százalékos végfogyasztói árcsökkentést minden háztartásban érvényesíteni lehessen.

A frakcióvezető a január 1-jétől hatályos tízszázalékos gáz-, villamosenergia- és távhőárcsökkentésről szólva elmondta azt is: abban állapodtak meg Németh Szilárddal, a rezsicsökkentést ellenőrző fideszes munkacsoport vezetőjével, hogy legkésőbb az első negyedév végére minden fogyasztói panasznak a végére járnak.

2013. január 1-jével nem árnövekedés, hanem 10 százalékos rezsicsökkenés lesz - hangsúlyozta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője január 2-án. Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő

2013. január 1-jével nem árnövekedés, hanem 10 százalékos rezsicsökkenés lesz - hangsúlyozta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője és Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő

 Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára múlt pénteken közölte, hogy vizsgálják a víz és a szemétszállítás díjának mérséklési lehetőségét is.

Közben a rezsicsökkentéssel kapcsolatos hírek, közlemények továbbítására és kérdések fogadására indított oldalt a Fidesz érintett munkacsoportja a Facebookon.

Forrás és képek: fidesz.hu

-kt-

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu