Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.25. - Saturday, Orbán napja van.

Belföldi hírek

Rendkívüli frakcióülést tart a Fidesz

2010. June 08. 08:00
Rendkívüli frakcióülést tart a Fidesz
Rendkívüli frakcióülést tart a Fidesz, Orbán Viktor itt tájékoztatja majd a Fidesz-KDNP képviselőcsoportját azokról a gazdasági döntésekről, amelyeket a gazdasági tényfeltáró bizottság jelentése után a kormány meghoz.
Rendkívüli frakcióülést hívott össze kedd reggel kilenc órára Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a hétvégi rendkívüli kormányülésen hozott döntések megtárgyalására.

A Fidesz-KDNP parlamenti képviselőcsoportja

Az ülésen Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök tájékoztatja majd a Fidesz és a KDNP képviselőcsoportját azokról a gazdasági döntésekről, amelyeket a Varga Mihály vezette gazdasági tényfeltáró bizottság jelentése után a kormány meghoz - közölte Lázár János hétfői sajtótájékoztatóján, a Parlamentben.

Lázár hozzátette: zárt frakcióülésen fogják meghallgatni Orbán Viktort, és ha szükséges, meghozni a döntéseket.

Orbán Viktor ismerteti majd a rendkívüli kormányülésen meghozott döntéseket

A háromnapos rendkívüli kormányülés hétfőn fejeződött be, amelyen többi között a gazdaság talpra állítását célzó akciótervvel kapcsolatos konkrét döntés-előkészítő munkálatokról tárgyalnak.

Varga Mihály, a Miniszterelnökség államtitkára szombaton közölte, hogy elkészült a gazdasági tényfeltáró bizottság részjelentése, amely szerint a 2010-es költségvetésnek nem sok köze van a valósághoz, a büdzsében számos súlyos valótlanság, trükk szerepel. Kérdésre válaszolva ugyanakkor azt is elmondta, hogy konszolidált a magyar gazdaság helyzete.

Lázár János és Harrach Péter a Fidesz és a KDNP frakcióvezetői

Közölte: szombat reggel a részjelentést átadta Orbán Viktornak, tájékoztatta a kormányfőt annak tartalmáról, és javaslatot tett arra, hogy hívjon össze rendkívüli kormányülést, amelyen a 3,8 százalékos hiánycél tartására vonatkozó akciótervet dolgoznak ki. A miniszterelnök ezt követően összehívta a kabinet ülését.

(Forrás: fidesz.hu)

Belföldi hírek - www.belfoldihirek.com

-ba-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu