Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.18. - Saturday, Erik napja van.

Belföldi hírek

Rekordévet zárt a Széchenyi Kártya Program

2017. February 05. 08:01
Rekordévet zárt a Széchenyi Kártya Program

A Széchenyi Kártya Program fennállásának legeredményesebb évét zárta 2016-ban, amikor az elmúlt 15 év legmagasabb hitelkihelyezése valósult meg mintegy 180 milliárd forint értékben.

Krisán László, a programot koordináló Kavosz Zrt. vezérigazgatója tájékoztatása szerint tavaly év végéig összesen 325 ezer igénylést fogadtak be a program keretében, és közel 250 ezer hitelügylet jött létre több mint 1700 milliárd forint értékben. Ebből 2016-ban több mint 21 000 hiteligénylés mellett közel 180 milliárd forint összegű támogatott hitelhez jutottak a kkv-szektor vállalkozásai. A program hiteleit 75 százalékban vidéki vállalkozók veszik igénybe, az elérhető hiteltípusok közül továbbra is a folyószámlahitel a legkeresettebb.

 

Széchenyi Kártya Program

A Széchenyi Kártya Program a legeredményesebb évét zárta 2016-ban

 

Krisán László szólt arról is, hogy idén tovább finomítják a program feltételrendszerét, indokoltnak látják a fiatal vállalkozók finanszírozását elősegítő konstrukció kidolgozását, valamint a  mikro-és kisvállalati kör nemzetközi versenyképességet javító program létrehozását. Elmondta, hogy Nagy-Britannia kilépésével átalakul az uniós források elosztása, ezért is fontos az ország számára, hogy minél hamarabb felhasználja a rendelkezésre álló uniós forrásokat. A Széchenyi Kártya Program a kkv-kat az uniós források felhasználásában is segíti.

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu