Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.15. - Saturday, Jolán napja van.

Belföldi hírek

Raktárbázisa lett Dunaharasztin a Coca-Cola HBC-nek

2017. September 14. 15:57
Raktárbázisa lett Dunaharasztin a Coca-Cola HBC-nek

Átadták a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. raktárát Dunaharisztiban, Szijjártó Péter szerint az ehhez hasonló beruházásoknak köszönhetően a magyar export elérheti idén a 100 milliárd eurót is. A kétmilliárd forintos beruházással egy 6500 négyzetméteres raktárat építettek fel, melyben összesen 8,4 millió liter termék fér el.

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy hazánk kiviteli értéke tavaly 92,990 milliárd euró, az idei első félévben pedig 50,990 milliárd euró volt.  A Coca-Cola HBC 25 európai országba exportálja a Magyarországon gyártott termékeit, ugyanakkor több világmárka, mint az Audi és a Legó is jelen van a magyar nemzetgazdaságban, melyeknek köszönhetően képes lesz a magyar gazdaság elérni a 100 milliárdos exportot. 

 

Raktárbázisa lett Dunaharasztin a Coca-Cola HBC-nek

A Coca-Cola HBC Magyarország Kft., és az ehhez hasonló beruházásoknak köszönhetően a magyar export idén elérheti a 100 milliárd eurót is

 

 

Minas Agelidis, a Coca-Cola HBC Magyarország ügyvezető igazgatója és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter végezetül átadta a raktárcsarnokot, amelyet a vendégek és a sajtó képviselői megtekinthettek. A 12 méter magas épületben 12 ezer raklapon összesen 8,4 millió liter termék fér el. Az összességében több mint öt futballpálya méretű létesítmény 30 ezernél több kereskedelmi egységet szolgál ki.

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu