Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.02.02. - csütörtök, Karolina napja van.

Belföldi hírek

Prémium márka hajtott végre innovációt hazánkban

2022. október 11. 20:39
Prémium márka hajtott végre innovációt hazánkban

A világ egyik legjelentősebb autógyártója komoly innovációs projektet zárt le Magyarországon.

Robotikához és mesterséges intelligenciához kapcsolódó fejlesztéseket adott át Magyarországon az Audi. Az Audi a győri gyárban és szerszámos üzemben bővítette az okos megoldások sorát.

 

Az egész telephely átadása óta ez volt az Audi Hungaria szerszám gyárának eddigi legkomolyabb fejlesztési munkálata. A beruházással ismét megerősítették a győri üzem szerepét a német konszernen belül.

 

A munkálatok eredményeképp robot cellákat hoztak létre a gyárban, amelynek eredményeképp itt készítik majd el a legmodernebb Volkswagen és Audi autókhoz a karosszériaelemeket.

 

Ez a térség legnagyobb szerszámos üzeme

 

A robotcellák telepítésének köszönhetően újabb csúcstechnológiás megoldást hozott Győrbe a német gyártó. A beruházás egyébként már 2 éve megkezdődött.

 

Az Audi az átadón bejelentette, hogy a jövőben is fontos befektetések helyszíne lesz Győr. Itt épül fel például a németek legújabb kompetencia központja is.

 

A győri Audinál jelenleg 700 munkavállaló dolgozik, ennek eredményeképp pedig Közép-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb szerszámos gyárának tekinthető.

 

Forrás: AutoPro
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu