Belföldi hírek

H I R D E T É S
2020.06.05. - péntek, Fatime napja van.

Belföldi hírek

Pihenő a sörsátor alatt

2020. február 21. 09:17
Pihenő a sörsátor alatt

Nyáron legtöbb időt a természetben töltünk. Sokan fa vagy tégla kerti pavilonokat építenek a kertjükben.

Ha azonban nem rendelkezik ilyen kültéri pihenőhellyel, a kerti sörsátor megfelelő helyet biztosít Önnek a kerti ülések megszervezésére. Lakóépületben élő emberek nagy hátránya az, hogy nincs kertjük. Kertet vagy udvart vehetnek ki bérbe, és megszervezhetik a kerti pártit. Manapság sok bérelhető kert található az interneten, sok farm kínál lehetőséget helyfoglalására. Az ingyenes alkalmazásokkal meghívókat küldhet a vendégeknek így fogja tudni a részt vevő vendégek pontos számát. Ügyeljen arra, hogy a meghívóba foglalja össze a fontos információkat a pártiról.

 

Kerti Sátor

 

Sörsátor berendezése

 

Az összecsukható kerti sátor berendezésének egy hangsúlyban kell lenni a környezettel. Alkalmas választani a természetes színű dekorációkat. Rikító színárnyalatok zavaróak lehetnek. A menü és az italválaszték tervezése szintén fontos. Nyáron a szezonális zöldségekből készült könnyű ételekre összpontosítson. Ne szégyelljen segítséget kérni. Sok vendég szívesen segít elkészíteni és felszolgálni a vacsorát. Gondoskodjon hűtőszekrényről vagy italhűtő dobozról. Ne aggódjon a program miatt. Mindenki értékelni fogja az együtt töltött időt. Ha változatosabbítani szeretné a vacsorát, különféle szórakoztató videókat vetíthet a falra az együtt töltött vakációról. A nyaralási felvételek visszaviszik az időben. A már elfeledett emlékek így is emlékezetbe hozhatók.

 

A nyílt tér lehetővé teszi a gyermekek számára készíteni különböző játékokat és versenyeket. A természetben tartózkodás pozitív hatással van a testünkre és a lelkünkre. Pihenjen meg a mindennapi gondoktól barátaival.

 

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2020. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu