Belföldi hírek

H I R D E T É S
2022.12.08. - csütörtök, Mária napja van.

Belföldi hírek

Pénztár nélküli áruház nyílt Budapesten

2022. július 20. 18:35
Pénztár nélküli áruház nyílt Budapesten

A legmodernebb mesterséges intelligencia megoldásokkal szereltek fel egy budapesti konténer boltot.

A magyar fővárosban egy olyan üzlet nyílt, amely rengeteg jövő technológiához kapcsolódó megoldással lett felszerelve. A budapesti üzletben nincs pénztárgép, nincs hosszú sorban állás, a rendszer pedig mesterséges intelligenciával lett felszerelve. A kassza mentes bolt kialakítását a Mastercard is támogatta.

 

Az üzlet kétségkívül az egyik leginnovatívabb bolt Magyarországon, hiszen technológiája mesterséges intelligencia által vezérelt rendszerekkel működik. Az áruházban a kassza hiánya nagymértékben meggyorsítja a vásárlást, a vásárlási élmény pedig sokkal élvezetesebb, nem beszélve a fizetés egyszerűségéről.

 

Az üzletben csak mobillal lehet fizetni és ez nagyban meggyorsítja a vásárlást

 

A kialakításakor kiemelten fontos volt, hogy nagyon rövid legyen a fizetés előtti várakozás, ennek sikerességét pedig az átadása óta a vásárlók és a megkérdezett szakértők is megerősítették már, hiszen a mobilon történő jóval gyorsabb, mint a pénztár előtti sorban állás.

 

Az úgynevezett konténer áruházba úgy tudnak belépni a vásárlók, hogy előtte megnyitják a bolt applikációját, majd az áruházban a polcokról kiválasztják az kívánt termékeket. Az alkalmazáshoz a regisztrációkor szükséges csatlakoztatni egy érvényes bankkártyát is, amellyel a fizetés a gyorsan megtörténhet.

 

A mesterséges intelligenciával vezérelt rendszerrel a fizetés teljesen a háttérben történik, természetesen nagyfokú biztonság mellett. Ennek az eredménye a gyors, sorban állás nélküli távozás.

 

Forrás: Napi.hu
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2022. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu