Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.04.18. - Thursday, Andrea napja van.

Belföldi hírek

Pályázatot írt ki az EIT Digital

2016. May 29. 12:00
Pályázatot írt ki az EIT Digital

Fiatal, növekedési fázisban lévő vállalkozások számára hirdet idén harmadik alkalommal 250 ezer euró összdíjazású pán-európai startup versenyt az EIT Digital - közölte az Európai Innovációs és Technológiai Intézet Digital budapesti regionális központja.

Öt digitálils technológiához kapcsolódó területen várják a pályázatokat július 15-ig.  15-ig. A résztvevők egyenként 50 ezer eurós pénzjutalmat nyerhetnek, valamint támogatást az EIT Digital pán-európai innovációs hálózatának tagjaitól. A szervezet egyetlen kelet-közép-európai partnereként, az ELTE vezette EIT Digital budapesti csomópont segít a hazai startupoknak a pályázat elkészítésében - írták.

 

Az ELTE az egyetlen kelet-közép-európai partnere az EIT Digitalnak

Az ELTE az egyetlen kelet-közép-európai partnere az EIT Digitalnak

 

 A nyertesek hozzáférést kapnak az EIT Digital innovációs hálózatához, egy éven kersztül személyre szabott támogatást kapnak,illetve lehetséget kapnak egy személyes bemutatkozásra is a szakmai szűri előtt. Az EIT Digital budapesti központja, a szervezet egyetlen kelet-közép-európai partnereként regionális digitális innovációs központként működik. A magyar csomópont az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) vezetésével alakult, partnere akadémiai oldalon a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME); míg ipari oldalon az Ericsson Magyarország és a Magyar Telekom. 

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu