Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.15. - Monday, Henrik napja van.

Belföldi hírek

Országosan tarolt a MAGOSZ

2017. November 05. 09:10
Országosan tarolt a MAGOSZ

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége mind a 19 megyében meggyőző eredménnyel nyerte meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara  megyeiküldött-választását.

Győrffy Balázs, a NAK elnöke elmondta, hogy 47 394-en éltek szavazati jogukkal, ez mintegy 13,13 százalékos részvételi arány, amely jóval magasabb a 2013-asnál. A Földművelésügyi Minisztérium szerint a baloldali pártok által támogatott Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetsége súlyos veresége bizonyíték arra, hogy a gazdák egyértelműen az elmúlt évek sikereire, az összefogásra, az együttműködésre, a vidék következetes, folyamatos támogatására szavaztak. 

 

A Magosz mind a 19 megyében meggyőző eredménnyel nyerte meg az agrárkamarai választást

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége mind a 19 megyében meggyőző eredménnyel nyerte meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara  megyeiküldött-választását

 

A leadott szavazatok 88,36 százalékát a Magosz és szövetségesei által alkotott lista kapta, "ez óriási felhatalmazás a következő öt évre és visszaigazolása annak a munkának, amelyet az elmúlt időszakban végeztünk" - tette hozzá Győrffy Balázs. Továbbá megköszönte a kormánynak azt a támogatást, amelyet a vidék kapott az elmúlt években, és hozzátette: bízik benne, hogy a jó kapcsolat a továbbiakban is fennmarad. A tervek szerint az Országos Kamarai Választási Bizottság hétfőn ülésezik és hirdeti ki az agrárkamarai megyeiküldött-választás eredményét.

 

 

MTI/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu