Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Országjáráson népszerűsítik a harmadik rezsicsökkentést

2013. December 29. 21:17
Országjáráson népszerűsítik a harmadik rezsicsökkentést

Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatót tartott a rezsicsökkentéssel kapcsolatban, amely 2014-ben tovább folytatódhat.

Kocsis Máté emlékeztetett: a Fidesz a rezsicsökkentés megvédése érdekében tavasszal aláírásgyűjtésbe kezdett, amelynek eredményeképpen közel 2,5 millió ember támogatását sikerült elnyerniük. Elmondta azt is, idén ősszel a Fidesz országjárást indított, amelynek keretében mintegy 120 helyszínen tartottak fórumokat a kormánypárt politikusai a rezsicsökkentés témakörében, amelyeken mintegy 50 ezer ember vett részt. Kocsis Máté felidézte Orbán Viktor miniszterelnök december elején tett kijelentését, miszerint Magyarország mára elég erős ahhoz, hogy megkezdődhessen a harmadik rezsicsökkentés előkészítése is.Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója sajtótájékoztatót tartott a rezsicsökkentéssel kapcsolatban


A Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt arról is, annak érdekében, hogy sokan támogassák a harmadik rezsicsökkentést, ismét egy országjárást indítanak január 20-a és február 15-e között, melynek keretében mintegy 119 helyszínen 30 kormánypárti politikus tart majd fórumokat. Világosan látszik, hogy 2014 a rezsiharc éve lesz - véli Kocsis Máté.


Forrás: fidesz.hu

-tk-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu