Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.05.19. - Sunday, Ivó, Milán napja van.

Belföldi hírek

Orbán Viktor: Meg fogjuk védeni a munkahelyeket!

2014. October 14. 10:43
Orbán Viktor: Meg fogjuk védeni a munkahelyeket!

Az önkormányzati választások előtt tartott kéthetes szünetet követően Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával folytatódott hétfőn az Országgyűlés munkája.

 

Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásaA kormányfő az október 12-i önkormányzati választások eredményeit ismertette: a szavazáson a szavazásra jogosultak 44.29 százaléka vett részt, összesen 3.618.677 fő, önkormányzati választást 3177 településen tartottak, ahol 7997 polgármester-jelölt és 59.181 képviselőjelölt mérettette meg magát.Orbán Viktor szerint az eredmény egyértelmű: a Fidesz-KDNP óriási fölénnyel győzött. Április és május után októberben is győzött az ország, méghozzá fölényesen. Azért győzött az egész ország, mert a választás végkifejlete, végeredménye és következménye egy sohasem tapasztalható méretű összefogás, együttműködés és egység – mutatott rá.

 

Orbán Viktor miniszterelnök válasza

 


Orbán Viktor az első parlamenti ülésnapon a frakcióvezetők felszólalásaira is reagált. A kormányfő szerint a külföldi beruházásokról lehet vitát folytatni, de ahogy az ellenzék teszi, ez nem más, mint „az ott dolgozó emberek munkahelye ellen intézett támadás.” Szeretném világossá tenni mind a közmunkások, mind a külföldi cégeknél dolgozó magyar emberek számára, hogy szemben az ellenzéki támadásokkal, meg fogjuk védeni a munkahelyeiket és a munkalehetőségeiket – húzta alá Orbán Viktor.

 

Forrás: fidesz.hu

 

-kt-

 

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu