Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.06.20. - Thursday, Rafael napja van.

Belföldi hírek

Orbán Viktor az IMF-fel kapcsolatban is optimista

2011. December 26. 05:50
Orbán Viktor az IMF-fel kapcsolatban is optimista
„Jó az esély az IMF-fel való megállapodásra, mely védelmet biztosít számunkra, ha az európai pénzpiacok megbénulnak” - fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában Orbán Viktor.

A lap szombati számában megjelent interjúban a kormányfő azzal kapcsolatban, hogy a delegáció elutazott, azt mondta: egy tárgyalássorozat számos regényes taktikai elemet is tartalmaz, ne hagyjuk, hogy ezek elvonják a figyelmünket.

 International Monetary Fund, IMF

Orbán Viktor az IMF-fel kapcsolatban is optimistaA törvényalkotás gyorsaságával összefüggésben beszélt arról is, hogy dicséretnek veszi azt, amikor azt taglalják, hogy Magyarországon nem egyszerűen kormányzás, hanem rendszerváltás zajlik.

Orbán Viktor

Orbán Viktor az új választójogi törvényt ért ellenzéki kritikákról is beszélt


Az új választójogi törvényt ért ellenzéki kritikákkal kapcsolatban felidézte: amikor 1989-ben az Ellenzéki Kerekasztal és a kommunisták egyeztetésén ott ültek, és a választójogi rendszerről vitatkoztak, akkor is sokan gondolták, hogy a választójogi rendszerrel lehet választást nyerni. Mint mondta, a szocialisták akkor tiszta egyéni választókerületi rendszert akartak.-kt-

Forrás:MTI-fidesz.hu, mno.hu
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu