Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.13. - Saturday, Jenő napja van.

Belföldi hírek

Orbán Viktor a VOSZ elnökségével tárgyalt

2012. July 30. 05:54
Orbán Viktor a VOSZ elnökségével tárgyalt
Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége ügyvezető elnökének meghívására – két hetes konzultációsorozata zárásaként - a VOSZ kibővített elnökségi ülésére látogatott július 26-án Orbán Viktor miniszterelnök.

A kormányfő 2013-re szeretné elérni, hogy 300 ezer embert foglalkoztassanak közmunkában, a végső cél pedig az, hogy ha mindenki számára elérhető a közmunka, akkor ne kapjon szociális segélyt, aki fizikailag munkaképes.

Jó irányba tett lépéseknek tartotta a foglalkoztatást segítő adócsökkentéseket, különösen a munkahelyvédelmi akciótervet Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ügyvezető elnöke a szervezet csütörtöki, kibővített elnökségi ülésén.

Demján Sándor, Orbán Viktor

Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége ügyvezető elnökének meghívására  a VOSZ kibővített elnökségi ülésére látogatott

 

 


Demján Sándor ugyanakkor azt is mondta: van filozófiai különbség a vállalkozók és a kormány gondolkodása között, és arra célzott, hogy a termelő beruházások elindításának a kormánynál nagyobb fontosságot tulajdonítanak. A VOSZ ügyvezető elnöke úgy vélte: teljesen felül kellene vizsgálni az infrastruktúra-fejlesztést, és a termelésbe kellene tőkét fektetni. Az uniós pénzek lehívása kapcsán felvetette egy beruházási alap létrehozásának lehetőségét is.


MTI/MCOnet
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu