Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.10.01. - Sunday, Malvin napja van.

Belföldi hírek

Orbán Viktor a katasztrófavédelmet valódi sikerágazatnak tekinti

2012. January 03. 05:13
Orbán Viktor a katasztrófavédelmet valódi sikerágazatnak tekinti
A katasztrófavédelem a magyar állam egyik legfegyelmezettebben, legjobban működő testülete – jelentette ki Orbán Viktor az egységes állami katasztrófavédelmi szervezet megalakulása alkalmából tartott  rendezvényen.
Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője megnyitó beszédében azt mondta, az új katasztrófavédelmi törvény hatályba lépésével egy „rendszerváltási léptékű változás” történik ezen a területen. Bakondi kiemelte, a feladatok végrehajtásához erős közösségre, hivatásszeretetre és csapatmunkára van szükség.

Bakondi György

Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője megnyitó beszédeA katasztrófavédelem valódi sikerágazat – jelentette ki Orbán Viktor. A kormányfő úgy fogalmazott, az elmúlt tíz esztendőben a katasztrófavédelem bebizonyította, hogy munkája nélkülözhetetlen, sőt továbbfejlesztésre érdemes. Azt is leszögezte: a biztonság egyszerre jelenti a kiszámíthatóságot és a fizikai védelmet.

Orbán Viktor

Orbán Viktor a katasztrófavédelmet valódi sikerágazatnak tekintiOrbán Viktor elmondta, megerősítik a katasztrófavédelmi szakemberek képzését, ennek érdekében a megalakuló Közszolgálati Egyetemen külön katasztrófavédelmi intézetet alakítanak ki. Olyan emberekre van szükségünk, akik a társadalom előtt becsülettel képviselik a szakmájukat és az egyenruhájukat – zárta beszédét Orbán Viktor, megköszönve a katasztrófavédelmi állomány eddig végzett munkáját.


Forrás és képek: fidesz.hu

-kt-
Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu