Belföldi hírek

H I R D E T É S
2019.01.24. - csütörtök, Timót napja van.

Belföldi hírek

Orbán: az a célunk, hogy győztes országgá tegyük Magyarországot

2016. december 26. 12:16
Orbán: az a célunk, hogy győztes országgá tegyük Magyarországot

Magyarország stabil sziget a forrongó nyugati világban - jelentette ki a miniszterelnök, majd hozzátette: "Az a célunk, hogy győztes országgá tegyük Magyarországot".

Orbán Viktor úgy látja, ez az ünnep más lesz, mert arra még nem volt példa, hogy "Európa szívében keresztényeket gyilkoljanak karácsonykor", hozzátéve: "minden részvétünk és együttérzésünk a németeké". Jól látható, hogy semmi sem maradhat úgy migránsügyben, ahogy eddig volt, Brüsszelnek változtatnia kell. Azokat, akik illegálisan jöttek be Európába, vissza kell szállítani, a határokat meg kell védeni, a beáramlást meg kell szüntetni - mondta. 

 

adócsökkentés

A kormány azért csökkenti a munkáltatókat terhelő adókat, hogy emelkedhessenek a bérek

 

Kitért arra is, hogy Nyugat-Európa évtizedek óta fogad bevándorlókat, de a beilleszkedésük "nyilvánvalóan kudarc". Azt mondta: több nyugat-európai városban már nincs biztonságérzetük az embereknek, elszaporodtak a bűncselekmények, nő a terrorveszély, ami megrázza a nyugati világ önbizalmát, önbecsülését. A jövő évről elmondta, hogy a cél, hogy mindenkinek megérje dolgozni Magyarországon. Hozzáfűzte, hogy a kormány azért csökkenti a munkáltatókat terhelő adókat, hogy emelkedhessenek a bérek. 

 

/T.D.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2019. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu