Belföldi hírek

H I R D E T É S
2023.06.03. - Saturday, Klotild napja van.

Belföldi hírek

Önvezető kerekesszékhez készít fejvezérlőt egy magyar cég.

2022. October 01. 14:27
Önvezető kerekesszékhez készít fejvezérlőt egy magyar cég.

Egy budapesti vállalat már közel 10 éve dolgozik azon, hogy minél fejlettebb önvezető kerekesszékek kerüljenek piacra.

Jelentős üzleti eredményeket ért el egy budapesti cég azáltal, hogy az önvezető kerekesszéket kívánják fejleszteni. A magyar csapat már 10 éve dolgozik a fejlesztésen, a következő hetekben pedig a vállalatot megvásárolja a világ egyik legnagyobb kerekesszék gyártója.

 

A budapesti székhellyel rendelkező Now Technologies azzal aratott ekkora sikert az iparágban, hogy a kerekesszékeseknek egészen speciális fejvezérlőt alakítottak ki. A budapesti szakemberek a továbbiakban sem lazsálnak majd, hiszen az új vállalat részei lesznek, csak most már jóval nagyobb pénzügyi háttérrel dolgozhatnak.

 

Az önvezető kerekesszék egyedi fejvezérlővel működne

 

A globális nagyvállalat, amely beszáll a magyar cégbe, a Sunrise Medical lesz. A Sunrise Medical az egész világon a 3. legjelentősebb kerekesszék gyártó, a magyar startuppal közösen pedig még nagyobb eredményeket érhetnek el.

 

A fejlődés már csak azért is garantált, mert a magyarok által kifejlesztett különleges fejvezérlőt nagyon jól fogadták a kerekesszékes termékek szektorában. A fejvezérlőben hatalmas a potenciál, így a jövőben komoly innovációk jöhetnek a Sunrise Medical és a Now Technologies partnerségének eredményeképp.

 

Forrás: Forbes
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2023. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu