Belföldi hírek

H I R D E T É S
2024.07.13. - Saturday, Jenő napja van.

Belföldi hírek

Okosberuházás Dunaharasztiban

2022. October 23. 17:09
Okosberuházás Dunaharasztiban

Mintegy 10 milliárd forintos bővítés kezdődhet el egy dunaharaszti telephelyen.

A Gebrüder Weiss Kft. közel 10 milliárd forintot ruház be telephelyének modernizálására és bővítésére Dunaharasztiban. A cégnek a Pest megyei településen található a logisztikai központja, amelyet most egy vadonatúj komplexummal fognak bővíteni.

 

A szállítmányozással is foglalkozó vállalkozás jelenleg több mint 20 ezer négyzetméteres raktár épületekkel rendelkezik Dunaharasztiban. Ez mellé kerül most felépítésre egy 10 ezer négyzetméteres csúcstechnológiás komplex és csarnok. A társaság közleménye szerint az építkezés 2023 végéig tart.

 

A logisztikai cég számos okos megoldással bővül

 

A projekt egy valódi okosberuházás lesz, mivel a vállalat kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra. Ennek eredményeképp olyan infrastruktúrával épül meg a komplexum, ahol a jövőben lehetővé válik az elektromos teherautók és az elektromos targoncák üzemeltetése, valamint töltése is.

 

A csarnok tetejére fotovoltaikus eszközöket telepítenek, a kívánt hőmérsékletet hőszivattyús rendszerrel szabályozzák majd, a világítást pedig energiahatékony LED lámpák biztosítják. A Gebrüder Weiss Kft. a logisztikai szolgáltatások mellett a digitális megoldásokat is fejleszteni kívánja.

 

Forrás: MTI
CS.SZ.

Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001-2024. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu